Carlsson på Kajen – 11 år!!!

agnetabjörnNär vi fick chansen att ta över gamla Hamncafét så hade jag en klar bild av vad jag ville ha. Ett ställe där man kunde sätta sig ner och få uppleva lugnet som bara ett ställe vid vattnet kan ge. Jag ville även att gamla, gedigna värderingar skulle få råda. Att kärleksfullt tillagade bakverk och rätter skulle serveras i en miljö där alla blir sedda och där vi kan bekräfta varandra som jämlika människor, människor som alla har en historia att berätta.

Tillsammans är vi ett härligt gäng som ser framtiden an. Jag hoppas att vi kan motsvara dina förväntningar. Vi vill gärna ha respons på såväl det som är bra och det som är mindre bra.

 

Väl mött på Elbakajen i sommar!

/Björn Carlsson med hustrun Agneta, familj och vänner

maila oss på info@carlssonpakajen.se eller ring 021-800510

————————————

Carlsson & Co.

Vi är ett fullserviceföretag inom Mat, Musik och Möten med över 25 års erfarenhet i branschen.

Sammanlagt förfogar vi över 3 anläggningar som rymmer 450 personer, 600 uteplatser, 200 konfererande gäster och 2000 publikplatser vid publika evenemang. Vi arrangerar totalt ca 100 publika event per år.

 

Intiman

Konsert-, konferens-, och festlokal för upp till 150 personer fördelat på 6 olika rum varav det största är 12x12x12 meter och rymmer 150 i biosittning och 125 ätande. Allt inrett i en unik 60/70-talsstil.

2 scener, fullt utrustade med ljud-, och ljus-, och discoanläggning. 3 barer, fullt utrustade med porslin, glas bestick etc, Projektor, duk, 65” TV, trådlös wifi.

Möjlighet att ta egen dryck vid privata-, och företagsrelaterade evenemang. Vi erbjuder catering, bartenders, serveringspersonal, underhållning etc. Det ingår alltid en person på plats under eventet/konferensen samt städning.

Vi arrangerar dessutom ett 50-tal konserter per år på Intiman.

 

Västerås Officersmäss

På landet, 8 minuter från city ligger Västerås Officersmäss som från början betjänade F1´s högre officerare. Huset är även känt som Hässlö Werdshus sedan mitten på 80-talet. Vi har renoverat och återställt huset till dess ursprungliga 30-talscharm med tidsenliga möbler och porslin, allt begagnat. Mässen omfattar 2 matsalar, 1 pub, 1 konferensvåning, 1 orangeri, vinkällare, uteservering samt 3 scener. Minnesstunder, bröllop och födelsedagsfester är Mässen som gjort för.

Vi erbjuder mat-, och dryckesupplevelser i en unik miljö samt en mängd upplevelsebaserade event såsom dryckesprovning, författarkvällar, nyårsrevy mm. Vi erbjuder konferens med möjlighet till teambildningsaktiviteter, matlagningsevent och kurser.

Vi odlar våra egna kryddor och rotfrukter samt jobbar aktivt för att minska matsvinnet.Under sommaren arrangerar vi ett 40-tal konserter med både internationellt och nationellt kända artister tillsammans med lokala förmågor.

 

Carlsson på Kajen

Västerås omodernaste kafé beläget på Elbakajen. I bästa skärgårdsmiljö erbjuder vi ett välrenommerat utflyktsmål för Västeråsare och tillresta gäster. Hembakt bröd, kaffe i gamla koppar och glass i stora lass.

Sommarens stora begivenhet är musikkvällarna på onsdagar där den stekta strömming drar lika mycket folk som artisterna. Sammanlagt 150 personer kan fika samtidigt, alla platser är utomhus så vackert väder är vår bästa vän. Vi arrangerar sammanlagt ca 20 publika event per säsong.

 

Smaka & Se

Vår senaste satsning under Västerås Cityfestival där vi kommer att ha ett stort mat-, nöjes-, och kulturtält på Stora Torget. Mängder med uppträdanden och fokus på närproducerad mat och dryck. 27 – 29 juni 2019

 

Return of The Pig

Årligen återkommande grillevent under Summermeet. Fokus på närproducerad mat och dryck.

 

Vill du ha hjälp med din fest, middag, konferens, kickoff etc så vänd dig med förtroende till oss.

Vi visar mer än gärna våra lokaler och bollar idéer.

Besök även våra hemsidor/Facebook för mer info.