Västerås Officersmäss

 

Varmt välkommen till Västerås Officersmäss!

Jag har länge känt en längtan att får driva restaurangverksamhet i denna fantastiska kåk. Jag älskar husets historia och känslan när man närmar sig huset, ser dess lysande vackra gula kulör och hör fåglarna samt surret från flyget gör mig både glad och förväntansfull. Min förhoppning är att även du ska känna samma sak.

Jag har länge arrangerat publika event i Västerås. Framför allt konserter men jag har även drivit och driver idag Västerås omodernaste kafé; Carlsson på Kajen, nere på Elbakajen, Jag har startat och drivit Musikrestaurangen/rockklubben Sigurdsgatan 25, Rockklubben Prisma i Punkt, Replokals-, studio och arrangörsföreningen Decibel – The House of Rock i Mariaberget, Café Upstairs i Frälsningsarméns lokaler, Mälartältet under Västerås Mälarveckor mm. Jag driver idag även den privata festlokalen tillika livescenen iNTiMAN på Sigurdsområdet där vi även kör Soppkök för hemlösa på söndagar.

Centralt för mig är min familj och vår personal. Mycket av vår vakna tid lägger vi på jobbet. Det är viktigt med en stor öppen famn och högt i tak. Vi vill att alla ska trivas i vår verksamhet. Både gäster och anställda.

Varmt välkommen att höra av dig med både ris och ros och framför allt. Välkommen till Västerås Officersmäss!!!

/Björn